Formació RSE “Fem territori sostenible. El compromís de les empreses amb la gestió responsable”

Formació RSE “Fem territori sostenible. El compromís de les empreses amb la gestió responsable”

ADRINOC, en la seva estratègia de prioritzar empreses compromeses amb el territori, va establir com uns dels criteris de selecció de projectes, entre d’altres, la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), entesa des de l’òptica de la gestió econòmica, social i ambiental.

La RSE, en un context com l’actual marcat per unes condicions dels mercats cada cop més globalitzats, es presenta com una via per assegurar la supervivència i competitivitat de les organitzacions. Es tracta d’una oportunitat per a les empreses i persones emprenedores que volen apostar per l’ètica, la transparència, els valors socials i la sostenibilitat. Aquestes organitzacions, a través d’una millor gestió, poden augmentar la seva competitivitat i maximitzar els seus impactes positius en tots els àmbits.

És per aquest motiu que des d’ADRINOC hem organitzat la sessió formativa “FEM TERRITORI: El compromís de les empreses amb la gestió responsable”, adreçada a persones emprenedores, empreses i entitats del territori. Aquesta jornadaen format virtual, tindrà lloc el dijous 15 de juny i té com a objectiu donar a conèixer la iniciativa internacional “Objectius de Desenvolupament Sostenible” que és una guia per a les empreses compromeses amb una gestió ètica i sostenible.

En aquesta formació s’explicarà el sentit estratègic de la gestió responsable i es donaran a conèixer experiències reals d’empreses que han apostat decididament per una gestió sostenible.

Aquesta jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia al següent enllaç

Us animem a participar-hi!