Éxit de participació a la formació sobre memòries de sostenibilitat

55 persones van assistir a la formació “Redacta la teva memòria de sostenibilitat” , organitzada per ADRINOC en el marc de les jornades tècniques del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DACC, el passat dijous 22 de febrer, en format virtual.

L’objectiu d’aquesta formació era proporcionar eines i coneixements per a l’elaboració d’un  estat d’Informació No Financera (EINF), també anomenat Memòria de Sostenibilitat.

La jornada, adreçada tant a persones emprenedores com empreses i també a entitats del territori, tenia com a objectiu avançar en el coneixement dels conceptes clau per a la integració  de la gestió sostenible en la gestió de les organitzacions. 

La memòria de sostenibilitat és una eina indispensable per a totes aquelles organitzacions que volen ser transparents davant dels seus grups d’interès i volen posar en valor les bones pràctiques.

La jornada, a càrrec de Xevi Agulló, va ser un èxit amb un total de 55 participants als quals volem agrair el seu interès i participació.

Al llarg de la sessió s’han compartit un seguit d’enllaços i recursos que poden servir de consulta i ajuda per a preparar la memòria de sostenibilitat i que detallem tot seguit:

A totes aquelles persones interessades en la matèria que no van poder assistir a la formació, els animem a contactar amb nosaltres si volen rebre més informació sobre la sessió.

Descarregar el programa AQUÍ